Tabeller for Premier League fantasy

Fantasy Premier league

Tabeller som viser hvor offensive og defensive engelske klubber er.

Øyvind Bugge Solheim https://www.oyvindsolheim.com (Institutt for samfunnsforskning (ISF))https://www.samfunnsforskning
2021-09-29

Jeg har lenge vært frustrert med at Fantasy Premier League ikke tar hensyn til at noen lag er gode i angrep og noen er gode i forsvar. Dermed er ikke nødvendigvis fargekodingen deres nyttig for å vurdere hvilke spillere man skal kjøpe. For å bøte på dette har jeg forsøkt å lage to tabeller her som baserer seg på hvor mange mål klubbene slipper inn og scorer. Disse tabellene viser dermed hvilke klubber man ikke vil at forsvarsspillerne skal møte (de som scorer mye) og hvilke klubber man vil at angrepsspillerne skal møte (de som slipper inn mye).

NB: Tabellene vil selvfølgelig gi mer mening etter hvert som sesongen spilles. Når det er få kamper å basere seg på vil det være større usikkerhet enn etter hvert som klubbene har spilt mange kamper.

Tabellene ble sist oppdatert 2023-03-09.

Tabeller:

Den defensive tabellen

Denne viser farger etter hvor mange mål klubbene har sluppet inn på de åtte siste kampene. Klubbene som er røde slipper inn få mål og klubber som er grønne slipper inn mange. Tanken er at man kan velge angrepsspillere og midtbanespillere som spiller på klubber som møter mange grønne klubber framover.

Den offensive tabellen

Denne viser farger etter hvor mange mål klubbene har scoret på de åtte siste kampene. Klubbene som er røde har scora mange mål og klubber som er grønne scorer få. Tanken er at man kan velge forsvarsspillere og keepere fra klubber som møter mange grønne lag framover.

Hvordan har jeg laget denne posten?

Denne posten baserer seg på fplr-pakka i R for å hente ut resultater fra kampene som har blitt spilt denne sesongen. Tidligere sesonger er hentet ut fra enkle tabeller. Tabellene er laget med reactable-pakka.

Citation

For attribution, please cite this work as

Solheim (2021, Sept. 29). Solheim: Tabeller for Premier League fantasy . Retrieved from https://www.oyvindsolheim.com/other/Fantasy/

BibTeX citation

@misc{solheim2021tabeller,
  author = {Solheim, Øyvind Bugge},
  title = {Solheim: Tabeller for Premier League fantasy },
  url = {https://www.oyvindsolheim.com/other/Fantasy/},
  year = {2021}
}